STOCKHOLMFOOD

X

STOCKHOLM FOODGUIDE

OM OSS

Pegah Livani driver kontot Stockholm Foodguide,
Jag började med att driva mitt konto när jag var mammaledig eftersom jag alltid var ute och åt på spännande restauranger runtom Stockholmsområdet och alltid trendspanade så jag tänkte att jag kunde börja dela med mig av mina tips med andra och då var instagram det bästa verktyget för att göra det.
Jag jobbar även som sociala medier konsult åt ett gäng restauranger samt som eventplanner.

Rebecca Brage, driver instagramkontot Stockholmfood.
Mitt konto har som syfte att inspirera Stockholmare och turister att gå ut att äta. Inga stora recensioner eller sågningar, istället tips och inspiration kring allt som är bra, från Kale & Crave till Sushi Sho.
Förutom Stockholmfood driver jag instagramkontot @frukost och jobbar med att hjälpa restauranger med marknadsföring, fotografering och PR. 

VÅR VISION 

Vi är två foodies som älskar att äta mat och dela tips. På våra instagramkonton Stockholmfood och Stockholmfoodguide inspirerar vi tusentals Stockholmare och turister vart man äter och dricker gott i Stockholm.
Under våren 2019 föddes den gemensamma idéen om att starta #doggybagchallenge.
Vi satt på ett möte och pratade om zero waste hos restauranger och insåg att det aldrig kommer gå att uppnå om vi gäster inte också tar ansvar.

Idag är det nästan inga som ber om doggybag på krogen men vi hoppas kunna ändra det genom det här initiativet.
Vårt mål är att det ska bli trendigt att be om doggybag och en självklarhet som det är i andra länder. Förhoppningen är att så många som möjligt ska haka på och bidra till en bättre och godare värld. 
Hjälp oss att sprida budskapet genom att hashtagga bilder med #doggybagchallenge på din doggybag eller på maten du fått med dig hem.

KONTAKT

 

doggybagchallenge@gmail.com

 

©2019 by Doggybagchallenge.